Bruschetta 🍞🍞με φρέσκα σύκα, χαλούμι, φουντουκοβούτυρο και μέλι🍯

Είναι κάτι Κυριακές που μ' αρέσει να απολαμβάνω ένα πρωινό κάπως διαφορετικό από τις υπόλοιπες μέρες. Οι μπρουσκέτες είναι μια εύκολη επιλογή και αν έχεις μερικά υλικά μπορείς να δημιουργήσεις ένα νόστιμο γεύμα. Όσο έχει ακόμη σύκα στην αγορά και αν σου αρέσει το χαλούμι, το φουνουκοβούτυρο και το μέλι τότε ξέρεις τί θα απολαύσεις το πρωινό της Κυριακής.



Προετοιμασία 10 λεπτά, μερίδες 2


⏺Υλικά:


* 2 φέτες ψωμί της επιλογής μου

* 4 κς φουντουκοβούτυρο

* 3 σύκα

* 40gr χαλούμι

* 4 κς μέλι


Εκτέλεση:


1️⃣Κόβω το χαλούμι σε λεπτές φέτες. Τοποθετώ ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και αφού κάψει προσθέτω τα κομμάτια τυριού και τα ψήνω για 1-2 λεπτά από την κάθε πλευρά. Αφήνω το χαλούμι στην άκρη ώσπου να το χρειαστώ.

2️⃣Πλένω τα σύκα και τα κόβω προσεκτικά σε λεπτές φέτες. Αλείφω τις φέτες ψωμιού με το φουντουκοβούτυρο και προσθέτω τα σύκα και το τυρί. Τέλος προσθέτω το μέλι και απολαμβάνω!





Subscribe via email

Follow us on Instagram

© 2020 by EATpetit. Proudly created with Wix.com